Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii. Sunt de acord

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Site-ul www.sportpass.ro, referit in continuare ca SportPass este detinut de societatea SPORTPASS S.R.L., cu sediul in Mun. Cluj-Napoca, str. Z. Stancu, Nr. 4-8, CUI 49619019, telefon 0742027929, e-mail contact@sportpass.ro
SportPass isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

Definitii

Document - prezentele Termeni si Conditii.
Site – domeniul www.sportpass.ro si subdomeniile acestuia.
SportPass – societatea SPORTPASS S.R.L.
Continut - toate informatiile de pe www.sportpass.ro care pot fi vizualizate sau accesate;
-> continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre SportPass prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
-> orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un reprezentant al SportPass, utilizatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
-> informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de SportPass intr-o anumita perioada;
-> informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SportPass are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada, sau care a acceptat termenii de utilizare ai siteului;
-> date referitoare la SportPass.
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.sportpass.ro.
Client / Furnizor - persoana juridica, detinatoare a unei baze sportive / club sportiv , semnatara a contractului de servicii sau care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ai acestui site, care utilizeaza aplicatia furnizata de catre SportPass prin intermediul siteului, detinatoare a unui cont de utillizator, de tip administrator
Servicii - utilizarea aplicatiei online conform facilitatilor corespunzatoare tipului de cont ales de catre client.
Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur client accesul la zone restrictionate ale siteului prin care se face accesul la serviciu.
Contract la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra serviciilor desfasurate de catre SportPass intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SportPass cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui serviciu de catre SportPass catre Client

1. Aplicabilitate

1.1 Acest Site este adresat persoanelor fizice / juridice cu domiciliul in Romania, care acceseaza/utilizeaza site-ul.
1.2 Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului de catre Client/Utilizator.
1.3 SportPass garanteaza Utilizatorului si Clientului/Furnizorului accesul pe acest site, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale. Clientul/Furnizorul sau Utillizatorul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului sau oricarui tert cu care SportPass are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1.4 Clientul/Furnizorul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract.
1.5 Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment, asa cum acestea sunt afisate de catre Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anteriora a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor termeni si conditii.

2. Drepturi de autor

2.1 Intregul continut al site-ului www.sportpass.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SportPass si este aparat de Legea nr. 8/1996 pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SportPass a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
2.2 Este interzisa reproducerea, distribuirea, comercializarea, Inchirierea, Imprumutul, comunicarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, In orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege.
2.3 Continutul transmis catre Client/Furnizor, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesarea site-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea SportPass fata de respectivul continut.
2.4 Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document.
2.5 SportPass nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Limita de responsabilitate

3.1 SportPass nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata unui Client/Furnizor sau Utilizator care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
3.2 Site-ul contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, SportPass nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre SportPass a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul/Clientul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
3.3 www.sportpass.ro pune la dispozitia Clientilor/Furnizorilot un spatiu administrat de catre acestia prin intermediul unui cont de administrare (user + parola). Toate informatiile afisate pe www.sportpass.ro, in spatiul dedicat fiecarui baze sportive/club sportiv sunt introduse de catre clienti sai(bazele sportive). Asadar www.sportpass.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre clienti/furnizori.
3.4 Clientii/Furnizorii sunt singuri responsabili de informatiile afisate pe www.sportpass.ro , de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in domeniu dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca un Client afiseaza informatii incorecte neconforme cu realitatea sau nu respecta legea, este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului, sau organ de control, referitoare la anuntul unui Client va fi adresata direct Clientului respectiv.

4. Accesul pe site

4.1 Fiecare Client/Furnizor sau Utilizator poate avea un singur cont, alcatuit dintr-o adresa de email si o parola.
4.2 SportPass poate restrictiona sau exclude accesul Clientului/Furnizorului sau Utlizatorului la Serviciu in cazul in care activitatea Clientului pe site ar putea prejudicia in vreun fel SportPass sau alti utilizatori ai sai.

5. Servicii

5.1 SportPass publica pe site informatii despre serviciile prestate de catre clientii/furnizorii site-ului.
5.2 Platforma SPORTPASS faciliteaza rezervarea online si/sau plata online a activitatilor sportive (fotbal, baschet, tenis, etc), desfasurate ulterior la cluburi / baze sportive.
5.3 Tariful de inchiriere, difera de la o baza sportiva la alta, poate diferi in functie de ziua saptamanii si intervalul orar, detalii pot fi gasite la descrierea facilitatii inchiriate.
5.4 Livrarea se face in format digital, printr-un email de confirmare a rezervarii trimis utilizatorului, la 30 minute de la achitarea online a contravalorii rezervarii.
5.5 Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei(RON).
5.6 Site-ul web SPORTPASS utilizeaza toate mijloacele necesare pentru garantarea securitatii datelor utilizatorului atat in timpul tranzactiilor de plata cu cardul cat si inafara acestora.
5.7 Pentru facilitarea platii cu cardul se utilizează sistemul de plată cu cardul, securizat (SSL), furnizat de NETOPIA Payments SRL.

6. Politica de livrare

6.1 La finalizarea platii online, SportPass raporteaza furnizorului de servicii(bazei sportive) rezervarea cu plata in avans a intervalului selectat, urmand ca furnizorul sa rezerve si blocheze intervalul respectiv pentru utilizator.
6.2 Livrarea se face in format digital, printr-un email de confirmare a rezervarii trimis utilizatorului, la 30 minute de la achitarea online a contravalorii rezervarii.

7. Politica de anulare

7.1 Utilizatorul are dreptul de a anula o rezervare, restituirea total sau partiala facandu-se dupa urmatoarele reguli:
-> daca anularea se face cu mai mult de 48 ore inainte de incepere, contravaloarea rezervarii se restituie integral, sub forma de avans SPORTPASS
-> daca anularea se face cu mai mult de 24 ore inainte de incepere, contravaloarea rezervarii se restituie in proportie de 50%, sub forma de avans SPORTPASS
-> daca anularea se face cu mai mult de 12 ore inainte de incepere, contravaloarea rezervarii se restituie in proportie de 25%, sub forma de avans SPORTPASS
-> daca anularea se face cu mai mult de 4 ore inainte de incepere, contravaloarea rezervarii se restituie in proportie de 10%, sub forma de avans SPORTPASS
7.2 Avansul SPORTPASS se poate utiliza timp de 12 luni pentru o alta rezervare.
7.3 Utilizatorul poate opta pentru returnarea sumelor pe cardul cu care s-a facut plata, in acest caz aplicandu-se o penalizare de 5%, pentru acoperirea costurilor operatiuniilor implicate(transfer, etc).

8. Contractarea serviciilor

8.1 Contractarea serviciilor inseamna utilizarea de catre Client/Furnizor a platformei online pusa la dispozitie de catre SportPass.
8.2 Prin finalizarea inscrierii unui teren se intelege apasarea butonului ‚Salveaza’ din pagina de adaugare teren nou(https://sportpass.ro/admin/TerenDetalii), pagina in care se ajunge selectand optiunea ‚Terenuri’ din meniul siteului si apasand butonul ‚Adauga teren’, dupa ce clientul, furnizor de servicii, este in prealabil logat. Clientul/Furnizorul, garanteaza ca toate datele, sunt corecte, complete si adevarate la data inceperii utilizarii serviciului. In caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Date de facturare eronate, informatii eronate afisate pe site, etc)
8.3 SportPass poate denunta unilateral Contractul incheiat cu Clientul/Furnizorul, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
-> datele furnizate de catre Client/Furnizor, pe site sunt incomplete sau incorecte;
-> activitatea Clientului/Furnizorului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel SportPass si/sau partenerii acestuia;
-> neachitarea de catre Client a facturilor ajunse la scadenta;
8.4 Clientul poate renunta la serviciile prestate de catre SportPass. Pentru a inchide un cont va rugam sa ne trimiteti un email solicitand acest lucru.
8.5 Detaliile de facturare reprezinta informatiile furnizate de catre Client.
8.6 In cazul in care un Client/Furnizor isi modifica datele de contact, contractul in derulare existent la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client/Furnizor dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru facturare si contact, noile date modificate corespunzator.

9. Solutionarea litigiilor

9.1 Litigiile de orice fel se vor solutiona pe cale amiabila sau in caz de nereusita vor fi supuse solutionarii instantelor judecatoresti, unde are sediul social SportPass, conform legislatiei romane in vigoare.
9.2 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
9.3 Limba care guverneaza prezentul document este limba romana.
9.4 Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

10. Dispozitii finale

10.1 SportPass isi rezerva dreptul ca, in situatia schimbarii politicii sale comerciale, sa modifice unilateral Termenii si Conditiile, fara nici o notificare prealabila. Folosirea in continuare a Serviciului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor si acordul Clientului/Furnizorului sau Utilizatorului de a se conforma acestora.
10.2 Daca Clientul nu este de acord cu o modificare Clientul/Furnizorul sau Utilizatorul va avea dreptul de a nu utiliza Serviciul, caz in care niciuna dintre parti nu va datora daune-interese

11. Date de contact

11.1 Pentru intrebari sau detalii in legatura cu SportPass, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@sportpass.ro
SPORTPASS S.R.L., Mun. Cluj-Napoca, str. Z. Stancu, Nr. 4-8, CUI 49619019, tel. 0742027929