Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii. Sunt de acord

Info

Ce este SportPass?

SportPass este o platforma care incearca sa ii reuneasca pe cei care administreaza si ofera spre inchiriere diferite tipuri de terenuri sau sali de sport: fotbal pe teren de iarba, fotbal pe teren sintetic, tenis de camp, tenis cu piciorul, baschet, squash, tenis de masa, sala de handbal etc. , care se pot inchiria cu ora, si pe cei care cauta aceste terenuri si sali pentru a le inchiria si a face miscare alaturi de prieteni.

Avem increderea ca impreuna putem sa aducem mai usor sportul si miscarea la indemana tuturor, tocmai de aceea prin creare unui cont gratuit de Vizitator puteti face rezervarile direct online pe platforma SportPass.

Totul se intampla online, serviciul este disponibil 24 din 24 de ore doar pe SportPass.ro.

Cum functioneaza? Simplu...

Ca si administrator aveti nevoie de maxim 5 minute si de 3 pasi pentru a va inregistra terenurile/salile si pentru a le face publice pentru cei care cauta sa le inchirieze. Cei 3 pasi: creare cont, complatare detalii baza sportiva si adaugare terenuri/sali cu program de functionare. Pentru inregistrare click aici.

Ca si vizitator accesati pagina de cautare unde puteti filtra dupa judet, localitate si tipul de teren pe care il cautati. Puteti vizualiza detaliile terenurilor gasite, programul pe zile, locatia pe harta, poze, numarul de telefon al administratorului si puteti vizualiza chiar si calendarul terenurilor, daca acesta a fost facut public de catre administrator, pentru a vedea pozitiile libere. Daca terenul/sala accepta rezervari online, cu un singur click puteti sa rezervati pozitia dorita.

Care sunt avantajele inregistrarii?

Beneficiile inregistrarii unei baze sportive:

  • 1. Management usor al rezervarilor si al abonamentelor.
  • 2. Acces usor si rapid la rezervari si abonamente oricand de pe orice dispozitiv conectat la internet: calculator, laptop, tableta si telefon mobil.
  • 3. Toate rezervarile si abonamentele sunt intr-un singur loc. Renunta la agenda, foi sau fisiere excel.
  • 4. Platforma SportPass este una inteligenta - veti evita suprapunerile de rezervari/abonamente evitand astfel situatiile neplacute.
  • 5. Se poate printa sau exporta situatia unui teren pentru o anumita zi, saptamana sau luna.
  • 6. Publicitate si vizibilitate marita pentru vizitatorii care cauta sa inchirieze terenuri in localitatea dumneavoastra.
  • 7. Aveti optiunea de a primi cereri de rezervari online de la vizitatorii care au un cont creat.